Carrito
Carrito (0)
FINCA MAS PERDUT Vinagre agredolç SAMSÓ   (ID: )
Categoria:
Gourmet
SKU:
35
Preu:
€7.00
Descripció

FINCA MAS PERDUT ampolla vidre 0,25L Vinagre Agredolç de Raïm SAMSÓ

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Samsó, varietat autòctona gairabé extingida, collita pròpia i feta a mà per preservar i fer una selecció molt exigent del raïm perquè arribi al celler amb la màxima qualitat possible. 

Aspecte vermell intens amb rivets morats. En nas destaca per la intensitat i la concentració de la fruita acetificada i alhora madura. Trobem notes de mores, mel i farigola harmonitzada i combinada amb els aromes torrats. En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa i una acidesa final potent però molt agradable i fresca alhora.

Un producte molt especial capaç de combinar diferents sensacions a la vegada, aquesta acidesa acètica final capaç de realçar i perfumar qualsevol producte o elaboració amb aquest toc de personalitat.

 

FINCA MAS PERDUT botella vidrio 0,25L Vinagre Agridulce de Uva SAMSÓ  

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Samsó, variedad autóctona prácticamente extinguida, cosecha propia y hecha a mano para preservar y hacer una selección muy exigente de la uva para que llegue a la bodega con la máxima calidad posible. 

Aspecto rojo intenso con ribetes morados. En nariz destaca por la intensidad y la concentración de la fruta acetificada y a la vez madura. Encontramos notas de moras, miel y tomillo armonizada y combinada con los aromas torrados. En cambio, en boca se presenta fresco, vive con una entrada golosa y densa y una acidez final potente pero muy agradable y fresca a la vez.

Un producto muy especial capaz de combinar diferentes sensaciones a la vez, esta acidez acética final capaz de realzar y perfumar cualquier producto o elaboración con este toque de personalidad.