Carrito
Carrito (0)
FINCA MAS PERDUT Vinagre agredolç MALVASIA DE SITGES   (ID: )
Categoria:
Gourmet
SKU:
34
Preu:
€7.00
Descripció

FINCA MAS PERDUT ampolla vidre 0,25L Vinagre Agredolç de Raïm MALVASIA DE SITGES

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Malvasia de Sitges, varietat autòctona gairabé extingida, collita pròpia i feta a mà per preservar i fer una selecció molt exigent del raïm perquè arribi al celler amb la màxima qualitat possible. 

Aspecte groc intens amb rivets ataronjats. En nas destaca per la intensitat i la concentració de la fruita acetificada i alhora fresca. Trobem notes de codony, mel i farigola harmonitzada i combinada amb els aromes dolços de les ametlles torrades. En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa i una acidesa final potent però molt agradable i fresca alhora. Un producte molt especial capaç de combinar diferents sensacions a la vegada, aquesta sensació de dolçor fruiter amb aquesta acidesa acètica final capaç de realçar i perfumar qualsevol producte o elaboració amb aquest toc de personalitat.

 

FINCA MAS PERDUT botella vidrio 0,25L Vinagre Agridulce de Uva MALVASIA DE SITGES

SANTA OLIVA (TARRAGONA)

Malvasia de Sitges, variedad autóctona prácticamente extinguida, cosecha propia y hecha a mano para preservar y hacer una selección muy exigente de la uva para que llegue a la bodega con la máxima calidad posible. 

Aspecto amarillo intenso con ribetes anaranjados. En nariz destaca por la intensidad y la concentración de la fruta acetificada y a la vez fresca. Encontramos notas de membrillo, miel y tomillo armonizada y combinada con los aromas dulces de las almendras torradas. En cambio, en boca se presenta fresco, vive con una entrada golosa y densa y una acidez final potente pero muy agradable y fresca a la vez. Un producto muy especial capaz de combinar diferentes sensaciones a la vez, esta sensación de dulzor afrutado con esta acidez acética final capaz de realzar y perfumar cualquier producto o elaboración con este toque de personalidad.