Carrito
Carrito (0)
EL VILAR Oli Verge Extra MARFIL   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges i Verges Extra
SKU:
25
Preu:
€8.00
Descripció

EL VILAR ampolla vidre 0,50L AOVE MARFIL Extracció en fred

La varietat Marfil, és autòctona de la comarca del Montsià. El seu nom fa referència a la seva forma alargada i al color blanc que agafa l'oliva al madurar, aquesta característica la fa única. Degut al baix rendimient econòmic, la rellevància del seu cultiu ha sigut mínima. Avuí en dia, disposem de suficient informació que avala la seva singularitat i qualitat.

Destaca per l'elevada concentració de polifenols, antioxidants naturals que frenan l'envelliment de las cèl.lules humanes. Un exemple, la concentració de polifenols és el doble en la varietat Marfil que en la Arbequina.

AOVE 100% Marfil, s'obté a partir d'olives de producció pròpia, seguint les pautes del cultiu tradicional.

Per a l'obtenció d'aquest oli només s'han emprat procediments mecànics d'extracció en fred.

El fruit es recull a principis de gener, amb un grau de maduració molt baix. Aquest moment coincideix amb el punt de màxima riquesa organolèptica.

 

A nivel sensorial es tracta d'un oli amb el següent perfil: afruitat verd intens, amb un elevat amargor, picant i astringència, que li dona un carácter molt marcat. Pràcticament sense dolç. Oli amb aromes secundaris molt marcats, de tipus vegetal (fulles i plantes d'horta) que acompanyen a l'afruitat i s'equilibren amb les fortes sensacions de boca. Perfil potent i amb caràcter, que ve a complementar la seva singular riquesa polifenòlica.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campanya 2021-2022

 

EL VILAR botella vidrio 0,50L AOVE MARFIL Extracción en frío

La variedad Marfil, es autóctona de la comarca del Montsià. Su nombre hace referencia a su forma alargada y al color blanco que toma la aceituna al madurar, esta característica la hace única. Debido al bajo rendimiento económico, la relevancia de su cultivo ha sido mínima. Hoy en día, disponemos de suficiente información que avala su singularidad y calidad.

Destaca por la elevada concentración de polifenoles, antioxidantes naturales que frenan el envejecimiento de las células humanas. Un ejemplo, la concentración de polifenoles es el doble en la variedad Marfil que en la Arbequina.

AOVE 100% Marfil, se obtiene a partir de aceitunas de producción propia, siguiendo las pautas del cultivo tradicional.

Para la obtención de este aceite solo se han empleado procedimientos mecánicos de extracción en frío.

El fruto se recoge a principio de Enero, con un grado de maduración muy bajo. Este momento coincide con el punto de máxima riqueza organoléptica.

 

A nivel sensorial se trata de un aceite con el siguiente perfil: afrutado verde intenso, con un elevado amargor, picante y astringencia, que le dan un carácter muy marcado. Prácticamente no tiene dulce. Aceite con aromas secundarios muy marcados, de tipo vegetal (hojas y plantas de huerta) que acompañan al afrutado y se equilibran con las fuertes sensaciones de boca. Perfil potente y con carácter, que viene a complementar su singular riqueza polifenólica.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campaña 2021-2022