Carrito
Carrito (0)
EL VILAR Oli Verge Extra SEVILLENCA   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges i Verges Extra
SKU:
24
Preu:
€6.00
Descripció

EL VILAR ampolla vidre 0,50L AOVE SEVILLENCA Extracció en fred

La varietat Sevillana, és originaria de la zona sur de Catalunya. Té diversos noms com: Solivenc, Sevillenc, Mas de Bot (en Mora d’Ebre) o Serrana de Espadán (en la zona interior de Castelló i València).

Varietat vigorosa, de ràpida entrada en producció, sensible a la sequera. La maduració de l'oliva és temprana, uniforme i amb un bon despreniment, el que facilita la recolecció mecanitzada. Aquesta oliva és utilitzada per el seu consum en taula o per a elaborar oli.

 

AOVE 100% Sevillana s'obté a partir d'olives de producció pròpia, seguint las pautes del cultiu tradicional.

Per a l'obtenció d'aquest oli només s'han emprat procediments mecànics d'extracció en fred.

El fruit es recull a mitjans de novembre, amb un grau de maduració molt baix. Aquest moment coincideix amb el punt de màxima riquesa organoléptica.

El perfil sensorial és: afruitat mitjà de tipus verd, de gran complexitat e intensitat aromàtica. Amb notes madures (poma, plàtan i maduixa) i vegetals (fonoll, ametlla verda, gespa tallada). Dolç i ametllat en boca, és un oli excel.lent per a coupages i per al seu consum a inici de campanya (quan altres olis son verds i amargs). El perfil es mostra molt variable en astringència, amargor, picant i poma.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campanya 2021-2022

 

EL VILAR botella vidrio 0,50L AOVE SEVILLANA Extracción en frío

La variedad Sevillana, es originaria de la zona sur de Catalunya. Tiene diversos nombres como: Solivenc, Sevillenc, Mas de Bot (en Mora d’Ebre) o Serrana de Espadán (en la zona interior de Castellón y Valencia).

Variedad vigorosa, de rápida entrada en producción y poco vecera, pero sensible a la sequía. La maduración de la aceituna es temprana, uniforme y con un buen desprendimiento, lo que facilita la recolección mecanizada. Su aceituna es utilizada para su consumo en mesa o para elaborar aceite.

 

AOVE 100% Sevillana se obtiene a partir de aceitunas de producción propia, siguiendo las pautas del cultivo tradicional.

Para la obtención de este aceite solo se han empleado procedimientos mecánicos de extracción en frío.

El fruto se recoge a mediados de Noviembre, con un grado de maduración muy bajo. Este momento coincide con el punto de máxima riqueza organoléptica.

El perfil sensorial es: afrutado medio de tipo verde, de gran complejidad e intensidad aromática. Con notas maduras (manzana, plátano y fresa) y vegetales (hinojo, almendra verde, hierba cortada). Dulce y almendrado en boca, es un aceite excelente para coupages y para su consumo a inicio de campaña (cuando otros aceites son verdes y amargos). El perfil se muestra muy variable en astringencia, amargor, picante y manzana.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campaña 2021-2022