Carrito
Carrito (0)
EL VILAR Oli Verge Extra FARGA   (ID: )
Categoria:
Olis d'Oliva Verges i Verges Extra
SKU:
23
Preu:
€6.00
Descripció

EL VILAR ampolla vidre 0,50L AOVE FARGA Extracció en fred

La varietat Farga, és característica de las comarques més meridionals de Catalunya i de las del nort de la Comunitat Valenciana.

Varietat molt vigorosa i de maduració temprana. El fruit, presenta una elevada resistencia al despreniment.

És la varietat d'oliva més antiga de tota la Península Ibérica, un veritable Patrimoni Natural. La nostra empresa ha rebut varis reconeixements per les accions realitzades per a difondre i conservar aquest patrimoni.

AOVE 100% Farga, s'obté a partir d'olives de producció pròpia, seguint les pautes del cultiu tradicional.

Per a l'obtenció d'aquest oli només s'han emprat procediments mecànics d'extracció en fred.

El fruit es recull a finals de Novembre, amb un grau de maduració molt baix. Aquest moment coincideix amb el punt de màxima riquesa organoléptica.

A nivell sensorial, correspon al següent perfil: afruitat mig-alt, amb connotacions clarament verdes (gespa tallada i matiços de plàtan verde o nous verdes, tomatera i carxofa), amb tendència a donar olis amb un gran equilibri entre dolç, amarg i picant, i amb una astringència final lleugera. És un oli varietal que destaca per la seva extraordinària capacitat de conservació.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campanya 2021-2022

 

EL VILAR botella vidrio 0,50L AOVE FARGA Extracción en frío

La variedad Farga, es característica de las comarcas más meridionales de Catalunya y de las del norte de la Comunidad Valenciana.

Variedad muy vigorosa y de maduración temprana. El fruto, presenta una elevada resistencia al desprendimiento.

Es la variedad de los olivos más antiguos de toda la Península Ibérica, un verdadero Patrimonio Natural. Nuestra empresa ha recibido varios reconocimientos por las acciones realizadas para difundir y conservar este patrimonio.

AOVE 100% Farga, se obtiene a partir de aceitunas de producción propia, siguiendo las pautas del cultivo tradicional.

Para la obtención de este aceite solo se han empleado procedimientos mecánicos de extracción en frio.

El fruto se recoge a finales de Noviembre, con un grado de maduración muy bajo. Este momento coincide con el punto de máxima riqueza organoléptica.

A nivel sensorial, corresponde al siguiente perfil: afrutado medio-alto, con connotaciones claramente verdes (césped cortado y matices de plátano verde o nueces verdes, tomatera y alcachofa), con tendencia a dar aceites con un gran equilibrio entre dulce, amargo y picante, y con una astringencia final ligera. Es un aceite varietal que destaca por su extraordinaria capacidad de conservación.

LA GALERA (MONTSIÀ)

Campaña 2021-2022